Vi ønsker at skabe fællesskab gennem musikalske oplevelser i Beder. Vi elsker selv at gå til koncerter og tage energien fra oplevelserne med hjem. Det kan vi også gøre i Beder. Vi er også vilde med fællesskab – at bygge noget op sammen med andre. I denne musikforening, hvis formål skal være at skabe fællesskab gennem rytmisk musik for folk i Beder, vil vi skabe rammerne for, at folk kan mødes, falde i snak, gå til koncert, etablere kontakt og/eller hygge sig med den rytmiske musik som fællesnævner.
 
Vi ønsker også at medvirke til at byens spirende musiktalenter kan spille rytmiske koncerter for folk i Beder til fælles gavn og glæde – at mobilisere og udfolde de musikalske kræfter, der er har tilknytning til lokalområdet. Ligeledes er der naturligvis plads til rutinerede musikere og bands.
 
Foreningens formål er også at skabe plads og rammer for alle, der har en god ide til et rytmisk musikarrangement i byen. Dvs. at foreningsstrukturer skal rumme plads til forskellighed og forskelligartede arrangementer, så vi ikke begrænser gode initiativer.
 
Vi planlægger i første omgang enkeltstående koncerter i Beder. Beder har flere gode potentielle placeringer til afholdelse af koncerter. På sigt håber vi på at afholde en endags festival for rytmisk musik med plads til både unge talenter samt rutinerede musikere.
 
Det er også vigtigt for os, at børn og unge kan deltage både som koncertgængere og/eller hjælpere i foreningen, hvis et arrangement har den rigtige karakter, så de får mulighed for at opleve- og bidrage til musikfællesskabet. Fordi målet er, at etablere en endnu stærkere og aktiv musikkultur i byen, hvor alle aldre kan deltage og derved styrke vores lille bys fællesskab og kulturelle liv gennem rytmisk musik.