10. november 2023: Mira Siegel (Support: Gus Klyvø)

Vildrosens fælleshus dannede ramme om en hyggelig koncert med dansk/amerikanske Mira Siegel + trio. Hun lyste klart op i novembermørket med sin sikre og overbevisende vokal!

Gus Klyvø varmede op – han er en talentfuld ung musiker, som selv har trådt sine musikalske barnesko på Beder Skole.

Koncerten blev støttet økonomisk af DMF.

22. september 2023: LYDMOR

Denne koncert var et af Beder Lives foreløbige højdepunkter!!

Publikum var var start til slut helt tryllebundet af LYDMORs fantastiske musik, klavertalent og uovertruffent nærværende vokal. For slet at nævne hendes fabelagtigt underholdende anekdoter. I dagene derefter kunne man simpelthen høre folk stå i SuperBrugsen og snakke om, hvor vildt det var at opleve en så genial koncert lige midt i Beder 🙂

28. april 2023: The Mukherjee Development

Totalt udsolgt koncert!

Tak til det veloplagte publikum, Oscar Mukherjee og hans fabelagtige orkester – og The Duck Flock som varmede op.

19. november 2022: Kajsa Vala Band

Tak for et brag af en koncert med den aarhusianske stjerne-musiker Kajsa Vala og hendes orkester!

150 veloplagte publikummer var mødt frem i novembermørket og nød koncerten i fulde drag – det var gennemført hygge, smukke smukke vokalharmonier og ubeskrivelige guitarsoloer fra Kajsas erfarne hånd.

29. september 2022: Verdens Sidste Idé

50 publikummer havde en fabelagtig torsdag aften i Vildrosens fælleshus med bandet ‘Verdens Sidste Idé’. Udenfor stod regnen ned i stænger og bidrog til den hyggelige stemning.

‘Verdens Sidste Idé’ er en flok dygtige musikere, som spillede dansksproget pop-rock med tankevækkende tekster, stor lyd og luftig trompet.

En lækker lækker musikoplevelse – sådan en regnvåd torsdag aften!

18. marts 2022: AddisAbaba Band

Vi genåbnede Beder Live med et brag!

Det blev en fantastisk fredag aften med dette 12-mand store orkester, som spillede intenst swingende afro-beat. Beder Skoles gymnastiksal blev omdannet til et spillested med lækker lys og prof lyd. Det lykkedes med en solid indsats fra bestyrelsen og et par søde frivillige.

Tak til alle de folk som købte billet – og bakkede op om den gode stemning med på dansegulv og stolerækker. Og tusind tak til DJ Chindo-Mix som leverede svedige rytmer i baren efter koncerten.

1. oktober 2021: She’s a Sailor (support: Kamille Lindholm)

Vi havde en fantastisk og stemningsfuld fredag aften. Først spillede den aarhusianske singer-songwriter Kamille Lindholm, som GAFFA gav 5 ud af 6 stjerner for hendes plade ”Twice in August”. Det var helt fortjent.

 

 

 

 

 

 

 

 

Derefter var det de fire erfarne musikere i bandet “She’s a Sailor” som spillede iørefaldende popmusik, med en lækker lyd og personlighed. Det lykkedes os at omdanne en kommunal folkeskole til et svedigt spillested.

Alt spillede – lyd, lys, hygge og gode barpriser – og publikum var begejstrede!

16. september 2021: Nye Mennesker

Vi afholdt en lille intim pop-up koncert med to yderst talentfulde musikere. Det var en helt særlig musikalsk oplevelse for alle der var dukket op denne onsdag aften. Det var spoken words med fede beats!

11. juni 2021: Gurli Octavia optrådte til foreningens første koncert

Gurli Octavia – en spirende stjerne på den nye, nordiske musikscene – gav en inderlig og nærværende koncert for de 90 musikhungrende publikummer, som med coronapas og mundbind mødte op til vores allerførste arrangement. Efter koncerten i bofællesskabet KB80 var der mange som blev og hyggede i baren under de kulørte lamper i den lune sommernat.

Vi var i øvrigt heldige at få det unge Beder-band FOTO til at varme op og gøre denne sommeraften endnu dejligere. Tak for det!