Koncert fredag d 1. oktober 2021 med She´s a Sailor og support med Kamille Lindholm

Vi havde en fantastisk og stemningsfuld fredag aften. Først spillede den aarhusianske singer-songwriter Kamille Lindholm, som GAFFA gav 5 ud af 6 stjerner for hendes plade ”Twice in August”. Det var helt fortjent.

Derefter var det de fire erfarne musikere i bandet “She’s a Sailor” som spillede iørefaldende popmusik, med en lækker lyd og personlighed. Det lykkedes os at omdanne en kommunal folkeskole til et svedigt spillested.

Alt spillede – lyd, lys, hygge og gode barpriser – og publikum var begejstrede!

“Nye Mennesker” spillede i bofælleskabet Vildrosen den 16. september 2021

Vi afholdt en lille intim pop-up koncert med to yderst talentfulde musikere. Det var en helt særlig musikalsk oplevelse for alle der var dukket op denne onsdag aften. Det var spoken words med fede beats!

 

Gurli Octavia optrådte solo til foreningens første koncert d 11. juni 2021.

Gurli Octavia – en spirende stjerne på den nye, nordiske musikscene – gav en inderlig og nærværende koncert for de 90 musikhungrende publikummer, som med coronapas og mundbind mødte op til vores allerførste arrangement. Efter koncerten i bofællesskabet KB80 var der mange som blev og hyggede i baren under de kulørte lamper i den lune sommernat.

Vi var i øvrigt heldige at få det unge Beder-band FOTO til at varme op og gøre denne sommeraften endnu dejligere. Tak for det!